zaterdag 17 juli 2010

Vertrek en Aankomst

We werden gisteren door Carel Knol om 6 uur naar het station gebracht waar de trein al klaar stond. De rit naar Utrecht ging vlot met onderweg wat regen maar in Utrecht was het weer droog. Daarna in de hal koffie gedronken en vervolgens naar het perron om op de trein te wachten en daar zagen we dit bijzondere gebouw van de Robo-bank:

Verder stond daar ook nog een heel modern NS-treinstel te wachten op vertrek naar den Haag.
Alles verliep verder redelijk volt. We waren iets te laat in Z├╝rich maar haalden daar toch nog de trein van 8h37 naar Chur en daar moesten we nog een tijdje wachten to de trein van 10h58 naar St.Moritz vertrok en hier zie je die trein op het Landwasser Viaduct net de tunnel in schieten.

We waren vrijwel op tijd in St.Moritz waar we direct een taxi kregen en naar Residenz am See waar het appartement al klaar was en we het dus durect konden betrekken, maar we gingen eerst eten op het terras van hotel Sonne dat vlak bij Residenz am See ligt. Daarna terug naar het appartement, een hele berg boodschappen gedaan, opgeruimd en gegeten en nu bezig met de blog die voor vandaag afgesloten wordt met een kijkje uit een gangraam op het meer van St.Moritz. Toen was het nog zonnig maar in de loop van de avond ging het onbehoorlijk onweren maar inmiddels is dat ook weer over.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten