dinsdag 27 juli 2010

Heidi's bloemenweg

Gisterenavond kwam het er niet meer van om een bijdrage aan deze blog te plaatsen, dus die komt nu vandaag. Er was tamelijk veel bewolking en weinig zon en we begonnen na het ontbijt met boodschappen doen, o.a. iets lekkers bij de bakker en daarbij dronken we koffie in het appartement.
Na de lunch ging ik "Heidi's Blumenweg" verkennen iets boven St.Moritz, op ongeveer 2000 m hoogte en ging met de funiculaire van Chantarella daarnaartoe. Je hebt dan al gelijk een mooi uitzicht op het meer:

Langs de eigenlijke bloemenweg waren allerlei perkjes met verschillende bloemen en een type dat ik nog niet kende zie je hier:Het was nogal donker, vooral onder de bomen, en er stond vrij veel wind zodat veel bloemenfoto's onscherp waren en die laat ik dus maar niet zien.
Bijna terug bij het baantje had ik dit uitzicht met "Residenz am See" iets rechts onder het midden. Je kunt ook heel goed zien het verschil tussen het water van de Inn dat, midden onder, in het meer uitstroomt en dat van het meer zelf.
Na de wandeling met het baantje terug naar beneden en met de bus naar het appartement. Daar gegeten, wat aan de foto's gewerkt en ten slotte nog een "nachtpanorama" van St.Moritz gemaakt: vandaar dat er gisteren geen bijdrage meer aan de blog kwam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten