donderdag 22 juli 2010

Naar Bever

Vanochtend zag het weer er weer goed uit zodat we besloten de bus naar Bever te nemen en daar in de tuin van Chesa Salis wat tijd door te brengen. Er stonden daar twee grote potten met vlijtige liezen die ik natuurlijk wilde fotograferen zodat Mamma deze foto van mij kon nemen:
waarschijnlijk fotografeerde ik toen net deze bloem, die ik wel heel bijzonder vond:

Het is een heel mooie tuin met een mooi oud gebouw dat, met Mamma op de voorgrond onder een parasol ook een foto waard was:

Er waren ook nog andere bezoekers onder andere deze heer die ons door opsteken van 3 vingers vertelde dat hij 3 jaar was en dat hij net jarig was geweest.

Na de lunch onder de parasol wandelden we terug naar de "Post" om daar de bus te nemen zodat we al snel weer "thuis" waren. Na nog een hele tijd op het balkon gezeten te hebben, waarbij soms de zon helemaal verdween, eerst weer wat boodschappen gedaan, daarna met de (vele) foto's bezig geweest en vervolgens gegeten.

En daarna belde Margrit nog op om te vertellen hoe het in Zoeterwoude ging!

Misschien hebben jullie dat zelf al ontdekt maar door te klikken op een foto krijg je een grotere versie te zien wat vooral bij de panorama-foto's zeker de moeite waard is. Door the klikken op het "terugpijltje" van de browser kom je dan weer terug in de blog. Veel plezier ermee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten