maandag 19 juli 2010

Tweede dag St.Moritz

Deze dag begon met een helemaal grijze lucht, maar op TV lieten ze plaatjes zien van overal in Zwitserland met volle zon. Toen St.Moritz aan de beurt was bleek dat op de bergen (zeg boven 2000m) het helemaal helder was, maar dat het dal (1800m) gevuld was met laaghangende bewolking. Maar al snel werd die door de zon verdreven en de rest van de dag was er geen wolkje aan de lucht (letterlijk). We maakten eerst een wandelingetje naar de Coop om wat boodschappen te doen en dronken daarna koffie op een terrasje (tegenover het appartementenhuis waar we in 2003 waren) en liepen vervolgens langs een leuke omweg terug naar het appartement. Daar aten we ons brood en zaten een tijdje op het balkon waar ik deze twee foto's maakte van de Signal Bahn, de eerste met links de Piz Albana en rechts, achter de paal de Piz Julier.
Op de tweede is de gondel (nu groter) te zien met alleen de Piz Julier op de achtergrond. Na een tijdje besloten we langs het meer te gaan wandelen naar de Segelschule waar een leuk terras is en waar we een hele tijd bleven zitten om van het uitzicht op het meer te genieten waarvan hier een voobeeld:
Daarna wandelden we weer langs het meer terug naar het appartement waar we aten, opruimden, nog een tijdje op het balkon zaten en van plan zijn straks te gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten