zondag 1 augustus 2010

Rond het Meer

Het was gisteren prachtig weer dus na wat boodschappen gedaan te hebben begonnen we aan een wandeling langs het meer van St.Moritz aan de kant van het bos. Daar heb ik een panorama van St.Moritz gemaakt terwijl Mamma een gesprek voerde met een jodenman uit Israël die ook goed Nederlands sprak. Je ziet hier trouwens veel joden, allemaal in streng zwart-wit, mannen met zwarte hoeden en/of keppeltjes en de vrouwen en kinderen in het algemeen ook stemmig gekleed. Dus niet zoals deze figuren die op surfplanken het meer aan het oversteken waren:
Tussen de bomen langs het meer stonden een paar houtsnijwerken waarvan ik deze berin met jong wel het mooiste vond:
Naast zeilboten op het meer die ik al eerder heb getoond was er nu ook een èchte roeier bezig:
We lunchten bij de Segelschule die ook, vlak aan het water, een leuk terrasrestaurant heeft en wandelden daarna terug naar het appartement.
Naast het appartementenhuis is inmiddels een circus opgebouwd en de tent daarvan speelt ook een rol in het 1 Augustusfeest:
Na de wandeling rond het meer waren we weer terug bij de Residenz am See. Na daar nog even bezig te zijn geweest ging ik nog naar de Duitse Mis van 6 uur in de kerk van St.Moritz Bad en daarna aten we en brachten de avond verder door met foto's bewerken en lezen tot het weer tijd was om naar bed te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten